About Us

Twee zussen

Wij zijn twee zussen die affiniteit hebben met creatieve content maken voor eigenlijk van alles. We zijn van jongs af aan altijd veel aan het knutselen geweest. Na onze HBO opleidingen was de keuze dan ook snel gemaakt. We gaan een eigen social media bedrijf starten waar we alle creativiteit op los kunnen laten!

Wij gaan voor kwaliteit, professionaliteit en stoppen alle energie in onze ideeën om dit te laten slagen. Wij besteden het liefst al onze tijd aan ons bedrijf om er zo voor te zorgen dat we er altijd zijn voor onze klanten. Persoonlijke aandacht is voor ons belangrijk en daarom houden wij ook van een nauwe samenwerking met de klant.

It runs in the family!

Wij komen uit een familie met zelfstandig ondernemers en hebben dit van huis uit meegekregen wat het is om een bedrijf te hebben. De keuze was voor ons snel gemaakt, nu alleen nog een leuke bedrijfsnaam. Social Sisters leek ons super geschikt, we zijn tenslotte zussen!

Maxime den Engelsman
Domino den Engelsman
Waar wij voor staan

Wat kun jij van ons verwachten?

w

Persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk om persoonlijk contact te onderhouden. Wij proberen dit altijd te doen door met de mensen achter het bedrijf af te spreken en naar hun wensen te luisteren. 

Z

Flexibele service

Flexibel werken vinden wij een must binnen deze branche. We vinden dit belangrijk omdat het creëren van een nieuwe stijl niet van de een op de andere dag gaat. Het is hiervoor nodig dat wij ten alle tijden beschikbaar zijn voor onze klanten.

Doelgericht

Bij de start van een nieuwe samenwerking is het voor ons belangrijk om precies te kunnen begrijpen wat de behoeftes zijn van een bedrijf op het gebied van social media. Hierna kunnen wij doelgericht aan de slag gaan om de look en feel het bedrijf over te brengen via hun social media kanalen.