Diensten

Good Things Comes With Good Services

onze diensten

Wat Wij Doen

Branding

Wat jouw bedrijf van binnen en buiten uitstraalt is doorslaggevend voor de klanten die je aantrekt. Een op maat gemaakt advies zodat je zelf met jouw social media aan de slag kunt gaan zodat jouw merk altijd de juiste uitstraling heeft.

 

Content creatie

Om social media op te zetten is het belangrijk om goede content te maken. De content moet aansluiten bij het imago van het bedrijf. Van te voren zullen we met jou gaan zitten om te bepalen wat het is wat jouw merk moet uitstralen, zodat wij dit goed kunnen overbrengen in de content.

 

Social media management

Bedrijven geven vaak aan zelf weinig tot geen tijd te hebben om hun social media in te richten. Wij kunnen deze zorg uit handen nemen. We zorgen ervoor dat de content op de juiste momenten bij jouw volgers terecht komen en dat jouw social media een en dezelfde uitstraling heeft overal.

 

Website design

Past jouw oude website niet meer bij de uitstraling van het bedrijf en wil jij een nieuw design voor jouw website? Wij vinden het erg leuk om te bespreken wat voor design jij in gedachten hebt en welke kleuren daarbij horen.

Wij zullen daarna aan de slag gaan en zullen door middel van een aantal feedbackmomenten jou de gelegenheid geven tot het aanpassen naar wens.