Diensten

Good Things Comes With Good Services

onze diensten

Wat Wij Doen

Branding

Wat jouw bedrijf van binnen en buiten uitstraalt is doorslaggevend voor de klanten die je aantrekt. Een op maat gemaakt advies zodat je zelf met jouw social media aan de slag kunt gaan zodat jouw merk altijd de juiste uitstraling heeft.

 

Content creatie

Om social media op te zetten is het belangrijk om goede content te maken. De content moet aansluiten bij het imago van het bedrijf. Van te voren zullen we met jou gaan zitten om te bepalen wat het is wat jouw merk moet uitstralen, zodat wij dit goed kunnen overbrengen in de content.

 

Social media management

Bedrijven geven vaak aan zelf weinig tot geen tijd te hebben om hun social media in te richten. Wij kunnen deze zorg uit handen nemen. We zorgen ervoor dat de content op de juiste momenten bij jouw volgers terecht komen en dat jouw social media een en dezelfde uitstraling heeft overal.

 

Workshops

Door middel van een interactieve workshop nemen we jullie mee in wereld van social media. We combineren het informatieve gedeelte met jullie eigen input. Zo zullen we een social media strategie opzetten die bij jullie bedrijf past en waar jullie na de workshop direct mee aan de slag kunnen. 

De workshop valt zowel op locatie als online af te nemen! 

 

Wat zeggen anderen?

Wij zijn heel erg blij met de Social Sisters!
We hebben in het verleden vaker geprobeerd om samen te werken met content makers maar nooit paste het echt goed bij wie wij waren en wat wij uit wilden stralen. De Social Sisters luisteren heel goed naar onze wensen en zijn erg flexibel. We hopen nog lang gebruik te maken van hun service. Zeker aan te raden als je het te druk hebt om je eigen social media op te pakken of als je hun hulp wilt als uitbreiding op wat je zelf al doet.

Kitty Snoek

Cream Beauticians

Voor mij hebben deze meiden mij geholpen met de webshop en de bewerking van de foto’s. Ze denken met je mee en je kunt alles zo aanleveren zodat ze ermee aan de gang kunnen! Ik ben heel blij.

Melinda Kettenburg

Mijn Beauty Sieraad