Diensten

Branding

Wat jou bedrijf van binnen en buiten uitstraalt is doorslaggevend voor de klanten die je aantrekt. Een op maat gemaakt advies zodat je zelf met jouw social media aan de slag kunt gaan zodat jouw merk altijd de juiste uitstraling heeft.

Schermafbeelding 2019-03-14 om 16.01.39

Content creatie

Om social media op te zetten is het belangrijk om goede content te maken. De content moet aansluiten bij het imago van jou bedrijf. Van te voren zullen we met jou gaan zitten om te bepalen wat het is wat jouw merk moet uitstralen, zodat wij dit goed kunnen overbrengen in de content.

Schermafbeelding 2019-03-14 om 16.04.19

Social media kanalen beheren

Bedrijven geven vaak aan zelf weinig tot geen tijd te hebben om hun social media in te richten. Wij kunnen deze zorg uit handen nemen. We zorgen ervoor dat de content op de juiste momenten bij jouw volgers terecht komen en dat jouw social media een en dezelfde uitstraling heeft overal.

Totaal pakket

Wij zorgen voor een complete social media uitstraling! Een duidelijke uitstraling geven aan jou online volgers is erg belangrijk voor het totaal beeld van jouw bedrijf. We helpen jou met het bedenken van jouw bedrijfs image en hoe dit moet overkomen op jouw online visite kaartje. Hierbij kun je denken aan kleuren, taalgebruik en fotografie. Verder zullen wij de content maken die hierbij past en deze op de juiste momenten aan jouw volgers laten zien zodat zij een connectie met jouw bedrijf houden. Dit doen wij aan de hand van statistieken.