Social Sisters Skills

Hi Social Sister!

Wij zijn Maxime den Engelsman & Domino den Engelsman, de ondernemende zussen achter dit platform. Je bent hier vast terecht gekomen om meer te weten te komen over je bedrijf runnen op social media. We zijn er steeds meer achter gekomen dat er genoeg ondernemers zijn die graag zelf aan de slag gaan om meer klanten te halen uit hun social media. We zijn daarom aan de slag gegaan met een cursus om al onze kennis met jullie te kunnen delen op dit gebied!

Geïnteresseerd? Lees voor meer duidelijkheid snel verder!

Maxime den Engelsman & 

Domino den Engelsman

Topics

Wat gaan we je leren?

Dit zijn de pijlers die we gaan behandelen in onze cursus die voor jullie leiden naar succes! Je hebt zo een duidelijk pad die je gaat bewandelen om je bedrijf te laten groeien en om van je volgers, klanten te maken.

Je vindt in de cursus 6 thema’s en 11 lessen waarin we jou meenemen in een social media strategie die we zelf ook toepassen. De cursus zal gegeven worden op onze afgeschermde Instagram pagina waar je toegang tot krijgt en samen met ander cursisten en ons samen kan sparren over je business goals omtrent social media.

 

SOCIAL STRATEGIE

Een volledige social media strategie die je kan toepassen voor je bedrijf. We gaan aan de slag met hashtags, welke content wel en niet goed werkt en welke tools je kunt gaan gebruiken om aan de slag te gaan met jouw social media kanalen.

EBOOK HANDLEIDING

Er wordt een Ebook bij de cursus meegestuurd!

Dit e-book staat boordevol kennis, tips en oefeningen waarmee je jouw social media echt een boost kan geven zodat jij meer klanten krijgt uit jouw social media kanalen!

Het boek sluit naadloos aan op het Instagram kanaal ‘@socialsistersskills’ waar je informatie, video’s en interactieve dingen kan doen.

Deze Cursus is Voor

 • Deze cursus is voor ondernemers die zelf graag aan de slag gaan met hun Instagram & Facebook kanalen. Doormiddel van leuke tools en challenges zet je zo jouw eigen brand op!
 • Niet helemaal nieuw zijn met Instagram & Facebook
 • Meer willen weten over do’s & don’ts over Social media
 • Zelf tijd hebben om te investeren
 • Een Instagram account hebben!

De cursus is niet voor

 • Ondernemers die niet de tijd heb of behoefte hebben om zelf aan de slag te gaan met opdrachten en een strategie uit te werken voor hun bedrijf.
 • Die liever het aan een ander overlaten. Dan kan je beter ons een berichtje sturen zodat we kunnen kijken waarbij we jullie kunnen ondersteunen.
 • Mensen die alles al over het gebruik van Instagram & Facebook afweten.
 • Die geen Instagram account hebben, de cursus zal namelijk volledig op Instagram gegeven worden.

Speciale lanceringsactie!

70,00 49,50 ex BTW

1 review for Social Sisters Skills

 1. Maartje

  Handige cursus, heb er een hoop van geleerd, maar de cursus heeft me vooral ook gemotiveerd. Social media, ik vond het maar spannend om dingen te posten. Nu doe ik het met meer zelfvertrouwen en plezier. Dankzij de concrete tips en direct toepasbare tools een professioneel account kunnen maken. Trots op het resultaat

Voeg een beoordeling toe

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *